The Earth Edition of The Hitchhiker's Guide to the Universe

Det er fredag igjen, det er snart sommer og de fleste vil vel heller reise enn å jobbe. Jeg er ikke noe unntak.

Det er fredag igjen, det er snart sommer og de fleste vil vel heller reise enn å jobbe. Jeg er ikke noe unntak.

Hvem har vel egentlig lyst til å sitte inne i dette været? Her i Oslo er det i hvert fall blå himmel, og selv om vi har fått ordnet kjøleanlegget, så virker det som om det er varmt ute. Det er heldigvis litt lettere å jobbe nå enn sist fredag, da det var like fint vær som nå, bare mye varmere.

Her inne, altså.

Nå har det seg jo slik at jeg planlegger sommerferien min. (Det har jeg egentlig gjort i snart ett år, men allikevel...) I tillegg har jeg klart å lure til meg en GPS som jeg skal teste, og som det barnet jeg blir når jeg får et nytt leketøy, så har jeg løpt rundt og laget kart, jeg har gått kilometervis for å teste GPS'en, og jeg har gjort flere forsøk på å få denne dingsen til å virke.

Akkurat som et lite barn har jeg løpt rundt med dette leketøyet, og lekt med det og latet som om det sikkert kom til å virke snart. Jeg har tittet opp på himmelen, og jeg har sammenlignet med andres GPS'er. Det er lite populært i denne leiren at andre har leketøy som fungerer bedre enn mitt, men sånn er det vel bare. Synd men sant. Jeg gikk til og med så langt at jeg leste manualen, og det skjer ikke ofte. Men nå har jeg altså innsett at det er GPS'en som ikke virker, og slett ikke jeg som leker med den feil.

Hvorfor er det alltid jeg som får tingene som ikke virker? Og selvsagt akkurat når jeg "trenger" det mest, eller når tingen er splitter ny og brife-effekten er høyest...

Har du noen sinne opplevd det?

Hva gjør man så når den beste grunnen til å gå lange turer i det fine været midt i arbeidstiden ikke er der lengre?

Det eneste jeg kan tenke meg er jo det nettstedet som heter The Earth Edition of The Hitchhiker's Guide to the Galaxy. Selv om jeg vet svaret på alt (det er 42, i tilfelle du ikke visste det), så er det jo verdt en titt. Og det har jo litt med reise å gjøre, så det er vel ikke totalt bortkastet skulle jeg tro.

Men uhellene står i kø for meg i dag. Ikke nok med at det sprekeste leketøyet, og en kul "gadget", ikke virker. Nettsidene er ikke om The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, men heller den lille versjonen som dreier seg om alt om den kulen vi befinnerer oss på.

Kanskje ikke et totalt tapsprosjekt likevel ?

Det står lite informasjon om Norge, men viktigere ting, slik som Australia og sex, står det mer om. Prioriteringene er i alle fall riktige! Det finnes jo selvsagt ting som ikke er dokumentert ennå, men det er jo også kjempefint på en måte. For hvis ingen andre har dokumentert det, så er det på tide at du gjør det. God grunn til å stikke på tur.

Nå sitter jeg bare og lurer på om jeg fremdeles skal dra til Australia.

Eller kanskje Kina, for jeg så ikke at det var dokumentert om det virkelig er Chow Chow'er i Chow Chow. Eller om reinsdyrhorn er bra for potensen.

Og...hva med GPS'en min ?

Til toppen