Thomas Nordås ny toppsjef i Tieto Norge

Blir Managing Partner.

Thomas Nordås, Managing Partner i Tieto Norge.
Thomas Nordås, Managing Partner i Tieto Norge. (Foto: Tieto)

Blir Managing Partner.

Nytt om navn

«Nytt om navn» er vår spalte hvor vi publiserer oppdateringer om folk som enten blir ansatt, slutter eller bytter jobb i IT-bransjen. 

Har du tips? Send noen linjer eller pressemelding til tips@digi.no. Husk å legge ved et portrettbilde!

Se alle Nytt om navn-saker på vår samleside »

Thomas Nordås er ansatt som ny Managing Partner i Tieto Norge, og får ansvar for å implementere selskapets nye strategi og akselerere veksten i Norge. Det skriver Tieto i en pressemelding. 

– Thomas' brede erfaring fra rådgivning og forretningstransformasjon vil støtte Tietos ambisjoner og hjelpe oss med å skape konkurransefortrinn for våre kunder. Innovasjonskraft, digital erfaring og nye datadrevne forretningsmodeller er blant de viktigste driverne for selskapers konkurranseevne, og jeg ønsker Thomas hjertelig velkommen til Tieto-teamet, sier konsernsjef Kimmo Alkio i pressemeldingen.

Tieto Norge har 600 ansatte, og har som mål å ta markedsandeler og vokse med minst fem prosent i året de neste årene. 

Tieto skriver i pressemeldingen at Nordås også får ansvar for å etablere en enhet innen «Digital Experience» og styrke selskapets konsulenttjenester. Digital Experience-enheten vil utgjøre kjernen i selskapets nye strategi, og vil jobbe med blant annet design av serviceopplevelser og smart bruk av data.

Ifølge Nordås ligger nøkkelen til suksess i å være tett på både egen organisasjon og kundene. 

– Det innebærer god oppfølging av egne ansatte og mer tid i markedet sammen med kundene. Som leder ser jeg på det som min oppgave å gi kollegaer og kunder selvtillit og trygghet til å lykkes. Jeg ser frem til å ta fatt på den rollen i Tieto, sier Nordås.

Thomas Nordås kommer til Tieto fra Sopra Steria, hvor han har hatt flere lederstillinger de siste seks årene, senest som nordisk direktør for consulting og tidligere som nordisk salgssjef. Før tiden i Sopra Steria hadde Nordås ulike konsulentroller hos McKinsey, EY og Mercuri International.

Thomas Nordås går inn i Tietos ledernettverk og skal rapportere til konsernsjef Kimmo Alkio i sin nye rolle.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen