KORTNYTT

TietoEnator Resource Management blir «Personec Group»

TietoEnator Resource Management skifter navn til Personec Group og reorganiserer seg.

17. nov. 2004 - 16:34

TietoEnator Resource Management skifter navn til Personec Group. Selskapet vil deles i to uavhengige forretningsdivisjoner, henholdsvis Personec for lønn og personal, og Economa for ERP.

Av fjorårets omsetning på 130 millioner euro bidro det som i dag er Personec med 67 prosent. De 1100 ansatte er også fordelt noenlunde proporsjonalt med omsetningen, med 720 ansatte i Personec og 380 i Economa.

Motivet for det skarpe skillet er å «gjøre det mulig for Personec og Economa å fokusere på utviklingen innen sine spesialfelt», heter det i en pressemelding.

Motivet for navneendringen er å «understreker den uavhengige stillingen Personec Group har i forhold til TietoEnator i det nordiske markedet.»

Personec er det største selskapet i Norden som utelukkende driver med lønns- og personaladministrasjon. Markedsandelen skal være 30 prosent. Rundt 15.000 organisasjoner i Norden benytter løsninger og tjenester fra Personec, og lønnen til 3,1 millioner mennesker blir utbetalt via Personec-systemer. I Norge er blant annet lønnssystemet Huldt & Lillevik eid av Personec.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.