TietoEnator Resource Management blir «Personec Group»

TietoEnator Resource Management skifter navn til Personec Group og reorganiserer seg.

TietoEnator Resource Management skifter navn til Personec Group og reorganiserer seg.

TietoEnator Resource Management skifter navn til Personec Group. Selskapet vil deles i to uavhengige forretningsdivisjoner, henholdsvis Personec for lønn og personal, og Economa for ERP.

Av fjorårets omsetning på 130 millioner euro bidro det som i dag er Personec med 67 prosent. De 1100 ansatte er også fordelt noenlunde proporsjonalt med omsetningen, med 720 ansatte i Personec og 380 i Economa.

Motivet for det skarpe skillet er å «gjøre det mulig for Personec og Economa å fokusere på utviklingen innen sine spesialfelt», heter det i en pressemelding.

Motivet for navneendringen er å «understreker den uavhengige stillingen Personec Group har i forhold til TietoEnator i det nordiske markedet.»

Personec er det største selskapet i Norden som utelukkende driver med lønns- og personaladministrasjon. Markedsandelen skal være 30 prosent. Rundt 15.000 organisasjoner i Norden benytter løsninger og tjenester fra Personec, og lønnen til 3,1 millioner mennesker blir utbetalt via Personec-systemer. I Norge er blant annet lønnssystemet Huldt & Lillevik eid av Personec.

Til toppen