KARRIERE

Tilbake i sjefsstolen etter kort pause

Etter en kort pause fra lederstolene, er Ole Morten Settevik tilbake i ny toppjobb.

23. jan. 2007 - 08:45

Ole Morten Settevik, tidligere blant annet Microsoft Norge-sjef, er tilbake i ny toppjobb. Denne gangen blir han sjef for Bluegarden, selskapet drifter lønn og personalsystemer for en rekke kunder. Bluegarden var tidligere eid av Posten-eide Ergogroup.

Ole Morten Settevik (48) gikk til Ementor etter mange år i Microsoft, men i februar i fjor kjøpte gikk Topnordic og Ementor sammen, noe som utløste enda en runde med ledelsesendringer. Steinar Sønsteby var sjef i Topnordic Norge mens Settevik var sjef for Ementor Norge og Sønsteby trakk det lengste strået mens Settevik forlot selskapet.

- For meg representerer fusjonen et veiskille i Ementor. Jeg er overbevist om at fusjonen er det rette for Ementor som selskap. Min kjernekompetanse og erfaring ligger imidlertid nærmere programvare- og tjenestesiden, og jeg tror derfor at andre har bedre forutsetninger for å lede Ementor Norge inn i den nye vekstfasen, sa Settevik den gangen.

Nå er han etter en kort tid som konsulent tilbake i bransjen. Settevik har styreverv i Software Innovation, Cotech og Intellisearch.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.