AVTALER & KONTRAKTER

Tilbyr baltisk datasentral fra Bodø og Tromsø

3ESS har signert en eksklusiv avtale med Baltic Data Center.

Tromsø- og Bodø-baserte 3ESS tilbyr å drifte norske bedrifter fra Baltic Data Center i Litauen.
Tromsø- og Bodø-baserte 3ESS tilbyr å drifte norske bedrifter fra Baltic Data Center i Litauen.
2. mars 2012 - 10:58

Det nordnorske IT-konsulent og -driftsselskapet 3ESS, med lokaler i Bodø og Tromsø, har signert en eksklusiv avtale med datasenterleverandøren Baltic Data Center (BDC) i Lituaen, heter det i en pressemelding. Avtalen ble signert i slutten av januar i Tromsø og Vilnius.

BDC tilhører TEO LT, en del av TeliaSonera-konsernet.

Målet er å tilby markedet i Norge den beste datasenterløsningen med utgangspunkt i kvalitet og pris, heter det. 3ESS mener stigende kompleksitet innen moderne IT gjør det lønnsomt for mange å sette ut IT-drift til spesialister.

– BDC er den beste regionale datasenter operatør i Sentral- og Øst-Europa, som sysselsetter over 200 IT spesialister, med viktige sertifiseringer som ISO 27001 og ITIL. Selskapet er opptatt av miljøet og har meget gunstige priser. BDC har kunder som DnB, SEB, Carlsberg og Maxima (40 000 ansatte) på kundelisten, heter det i pressemeldingen.

3ESS lover «meget konkurransedyktige IT-løsninger for norske kunder».

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.