Tilbyr gratis bildelagring til kunder

Forsikringsselskaper går nye veier for å lokke kunder og tilbyr gratis digital lagring av bilder.

Forsikringsselskaper går nye veier for å lokke kunder og tilbyr gratis digital lagring av bilder.

Markedet for digitale bilder har eksplodert de senere årene. Digitale kameraer ser ut til å ta nesten 95 prosent av kamerasalget i Norge i år. Salget forventes å bli 500.000 enheter, og i tillegg kommer mobiltelefoner med kamera.

Fotorådet er bekymret for at store kulturarv kan gå tapt etter at digital fotografering har fått sin renessanse. Det holder med en PC-krasj for at hele familiealbumet skal gå tapt.

Uten sikkerhetskopi er bildene borte hvis maskinen skulle krasje. Dessuten er det også en risk for at noen tar seg inn i maskinen og kopierer bilder.

Seks av ti personer oppgir at fotografiene er det man er mest redd for å miste om det skulle brenne hjemme.

Denne utfordringen ønsker If skadeforsikring å benytte seg av i kundepleiekampen.

Eurofoto i Sogn og Fjordane har nå inngått avtale om fotolagringstjeneste for 3,6 millioner If-kunder i Norden.

If skadeforsikring tilbyr sine kunder gratis lagring av digitale bilder, og i tillegg rabatt på bildekopiering til papir hos Eurofoto.

If hevder å ha lagt stor vekt på sikkerheten ved planleggingen av den nye tjenesten.

– Vi er stolte og glade for å ha blitt valgt som leverandør til If. Vi har tilpasset vår fototjeneste slik at Ifs 6 600 ansatte og 3,6 millioner kunder kan sikre sine digitale bilder hos oss, og benytte seg av det mangfold av muligheter dette gir, sier Atle Hauge, styreformann i Eurofoto.

Når kunden skal begynne å bruke tjenesten «Mine foto» går man inn på Ifs hjemmeside og bestiller et passord til sin personlige nettplass «Mine forsikringer».

Til toppen