BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tilbyr konferanseportal til bedrifter

Polycom har oppgradert sitt WebOffice-produkt til det de mener er en fullverdig konferanseportal for opptil 250 brukere.

11. aug. 2003 - 15:01

Polycom har oppgradert sitt WebOffice-produkt til versjon 5.0, og mener det kan fungere som en fullverdig konferanseportal for bedrifter med opptil 250 brukere. Brukerne tilbys oversikt over alle kontakter – med varsler om hvem som er tilstede i øyeblikket – og kan innlede lynmelding eller oppnå tale-, video- eller webforbindelse, eller en kombinasjon av disse, ved å klikke på enkle knapper. Videoforbindelsen er oppgradert til "ViaVideo II", med blant annet et nytt kamera for bedre bildekvalitet, også fra kontorer der belysningen langt fra er optimal. Videoforbindelsen går i 30 rammer per sekund.

På klientsiden kreves en Windows-PC med minst Pentium III i 600 MHz, samt 128 MB minne. Nettforbindelsen må være på minst 128 kb/s. Serverkravet er avhengig av antall brukere. 250 brukere krever en dobbel Pentium III i 1 GHz, 2 GB minne, 100 GB disk og 1,5 Mb/s Internett-forbindelse.

Portalen lar brukerne opprette en til en eller en til mange forbindelse, med deling av applikasjoner, felles notattavle og så videre.

Ifølge Polycoms representant i Norge, Flemming Graversen, er listeprisen 600 dollar, og han bruker dagens dollarkurs som utgangspunkt for anbud.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.