BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tilbyr konferanseportal til bedrifter

Polycom har oppgradert sitt WebOffice-produkt til det de mener er en fullverdig konferanseportal for opptil 250 brukere.

11. aug. 2003 - 15:01

Polycom har oppgradert sitt WebOffice-produkt til versjon 5.0, og mener det kan fungere som en fullverdig konferanseportal for bedrifter med opptil 250 brukere. Brukerne tilbys oversikt over alle kontakter – med varsler om hvem som er tilstede i øyeblikket – og kan innlede lynmelding eller oppnå tale-, video- eller webforbindelse, eller en kombinasjon av disse, ved å klikke på enkle knapper. Videoforbindelsen er oppgradert til "ViaVideo II", med blant annet et nytt kamera for bedre bildekvalitet, også fra kontorer der belysningen langt fra er optimal. Videoforbindelsen går i 30 rammer per sekund.

På klientsiden kreves en Windows-PC med minst Pentium III i 600 MHz, samt 128 MB minne. Nettforbindelsen må være på minst 128 kb/s. Serverkravet er avhengig av antall brukere. 250 brukere krever en dobbel Pentium III i 1 GHz, 2 GB minne, 100 GB disk og 1,5 Mb/s Internett-forbindelse.

Portalen lar brukerne opprette en til en eller en til mange forbindelse, med deling av applikasjoner, felles notattavle og så videre.

Ifølge Polycoms representant i Norge, Flemming Graversen, er listeprisen 600 dollar, og han bruker dagens dollarkurs som utgangspunkt for anbud.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.