BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tilbyr lokal support for Ubuntu

Redpill Linpro har inngått en avtale med Canonical.

Redpill Linpro, en stor nordisk aktør innen åpen kildekode, har utvidet sitt samarbeid med Canonical, det kommersielle selskapet bak Ubuntu Linux.

Administrerende direktør Margrethe Gleditsch i Redpill Linpro Norge forklarer at de har tilbudt opplæring på Ubuntu i flere år, og har mottatt stadig flere henvendelser etter ytterligere tjenester.

En ny avtale med Canonical gir Redpill Linpro anledning til å tilby support og profesjonelle tjenester under programmet Ubuntu Advantage. Programmet tilbyr drift, support, juridisk sikring og direkte tilgang til kompetanse.

Redpill Linpro sier de vil kunne tilby lokal støtte etter 24/7/365-modellen med ulike nivåer på tjenestegaranti.

– Tilbudet er beregnet på alle som kjører Ubuntu på serversiden og ønsker profesjonelle tjenester, sier Gleditsch til digi.no.

Redpill Linpro fungerer som distributør av Red Hat Linux, men kan ikke tilby support på denne Linux-varianten.

– Med Ubuntu vil vi kunne tilby første og andre linje support for serveren. Mange kunder vil ikke ha en supportordning som «følger sola». De vil kunne henvende seg til noen direkte, der de selv befinner seg, sier Gleditsch.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.