Tilbyr menyforslag per SMS

En oppstartbedrift i Tromsø tilbyr menyforslag og middagsoppskrifter per SMS.

En oppstartbedrift i Tromsø tilbyr menyforslag og middagsoppskrifter per SMS.

Den som virrer omkring på superen med handletralla og ennå ikke vet han skal kjøpe til middag har fått en ny måte å løse problemet på. Tromsø-bedriften Smatt har lansert en SMS-tjeneste med både menyforslag og middagsoppskrifter.

Du abonnerer på tjenesten for 12 kroner i uken ved å sende START til 2077. For å få fire forslag til middagsmeny sender du MENY til 2077. For å få oppskriften på et av forslagene sender du oppskriftens nummer. Hvis du har lyst på fisk og pasta, uten å være sikker på de øvrige ingrediensene, kan du sende FISK PASTA og få fire forslag på retter med disse hovedingrediensene.

Hvis du vet hva du vil ha, men husker ikke oppskriften, kan du sende navnet på retten, for eksempel BACALAO eller LASAGNE eller FÅRIKÅL. Da får du ikke bare oppskriften, men en hendig handleliste.

De tre gründerne i Smatt mener de har funnet fram til en folketjeneste som er like aktuell for familier som for enkeltpersoner. Oppskriftene er tilpasset en travel hverdag, og de fleste rettene tar ikke mer enn 20 minutter å tilberede.

– Testbrukere har prøvd ut systemet i løpet av det siste året, forteller daglig leder Steinar Toften. – Terskelen for å komme i gang er lav, og produktet er meget brukervennlig.

Nærmere detaljer kan studeres på selskapets nettsted.

Til toppen