BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tilbyr samme mobilpris for hele Norden

I juni blir Tele 1 Europes mobiltelefontjenester klar for markedet og selskapet satser sterkt på abonnement med lav samtalepris.

Frode Eriksen
10. mai 2000 - 12:54

I Norge vil selskapet tilby én abonnementstype hvor samtaleprisen er 81 øre per minutt, uansett hvor i Norden kunden ringer og uavhengig av abonnementstype hos mottaker.

- Etter vår mening, har det til nå vært unødvendig komplisert å være mobilkunde. Vi satser på ett abonnement og én samtalepris, og håper å vinne innpass i markedet med en enkel og rimelig mobiltjeneste, sier administrerende direktør i Tele1 Europe, Pål Vegard.

Selskapet er et av flere som de siste månedene har inngått avtaler med Telenor Mobil eller NetCom om å kjøpe kapasitet i mobilnettene for å tilby egne mobiltjenester til sine kunder ut over sommeren og høsten. Tele 1 Europe vil kjøpe trafikkapasitet fra NetCom og søsterselskap i de andre nordiske landene hvor selskapet har inngått tilsvarende avtaler.

Det er bare bedriftskunder som interesserer Tele 1 Europe og tilbudet rettes derfor i første rekke til selskapets egne kunder innenfor bedriftsmarkedet. Målet er å gjøre mobiltelefoni så enkel som mulig.

- Avtalen gjør at vi nå kan oppfylle etterspørselen fra bedriftskundene våre som ønsker én leverandør, ett servicepunkt og én faktura for sine telekommunikasjonsbehov, sier Vegard.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.