TELEKOM

Tilbyr satellittbredbånd med fri bruk

Brukbart alternativ for dem med solid lommebok.

Tooway er en satellittbasert bredbåndstjeneste som leverer data både opp- og nedstrøms ved hjelp av en relativt liten satellittantenne.
Tooway er en satellittbasert bredbåndstjeneste som leverer data både opp- og nedstrøms ved hjelp av en relativt liten satellittantenne. Bilde: Eutelsat
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
26. nov. 2014 - 14:35

Eutelsat Broadband kunngjorde i går at selskapet nå tilbyr et satellittbasert bredbåndsabonnement uten begrensninger i mengden datatrafikk som kan overføres med full hastighet. I dag løper gigabytene raskt når man for eksempel ser på strømmet video med HD-kvalitet. Da er nok begrensninger i datamengden man kan laste ned per måned ikke det man helst vil forholde seg til.

Eutelsats bredbåndsprodukter kalles for Tooway. De ble lansert i Norge i fjor.

– Siden april har vi vokst fra 600 til nesten 4000 kunder innen både privat- og bedriftskundesegmentet, sier Julia Kyngäs, som er selskapets salgssjef for Norden og Baltikum, i en pressemelding. Hun mener at kombinasjonen av pris, hastighet, dekning og stabilitet er hovedårsakene til tilstrømningen av kunder. Eutelsat har omtrent 150 000 bredbåndskunder i Europa.

Det nye abonnementet heter Tooway Infinite. Ifølge selskapet vil dette bare tilbys til de tusen første kundene som bestiller det. Abonnementet innebærer nedlastingshastighet på opptil 22 megabit per sekund og opplastingshastighet på opptil 6 megabit per sekund. Det er betydelig høyere enn det som mange steder er tilgjengelig med DSL-teknologier.

Men også prisen er høyere. Tooway videreselges i Norge av blant annet Breiband.no, som tar 1499 kroner i måneden for Fri-abonnementet.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.