Tilbyr tusen ganger GMail gratis

En ny e-posttjeneste hevder de tilbyr en terabyte gratis e-postkonto, uten reklame.

En ny e-posttjeneste hevder de tilbyr en terabyte gratis e-postkonto, uten reklame.

Mailnation.com skriver på sine nettsider at de tilbyr gratis e-postkontoer med en terrabyte lagringsplass. Det tilsvarer 1.000 ganger det Googles Gmail åpnet sitt tilbud med, som igjen var en oppgradering på 500 ganger fra Hotmails gamle grense på 2 megabytes.

Denne grensen ble opprettholdt av MSN i Norge, på tross av at amerikanere har fått 250 megabytes for lenge siden, men ser nå ut til å være økt til 25 MB.

GMail har siden oppgradert grensen sin til i overkant av 2, 5 GB, men blir altså allikevel slått med 400 ganger av Mailnation, som holder til på mailnation.net.

En terabyte lagringsplass er ikke billig, og Mailnation hevder tjenesten skal være reklamefri. De kan riktignok regne med at få av deres brukere vil fylle e-postkontoen med det første, men forklaringen på deres nettsider om hvordan de skal tjene penger, ser ufullstendig ut.

Som inntektskilder har de bare oppgitt investorer og donasjoner, noe som neppe er bærekraftige inntekstkilder på sikt. Enten ligger det noe annet bak, ellers er dette et tegn på at dot.com er tilbake for fullt, og at dette er et selskap som bare skal vokse i antall brukere, for så å bli solgt.

Nettsiden er ellers noe klossete formulert. Selskapet ser ut til å være opprettet i april i år, og startet med å tilby 10 megabyte lagringsplass. Det er ingen kommentarer på noen av de mange meldingene selskapet har lagt ut på siden sin, selv om det er åpnet for dette.

Nettsiden er dessuten ganske treg, så dermed kan det være greit å vente litt med å legge ned den gamle e-postkontoen.

Til toppen