BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tilbyr universell skriverdriver for Vista

HP oppgraderer driveren som kan brukes til deres bedriftsskrivere mot alle aktuelle Windows.

12. apr. 2007 - 12:17

HP melder at de innen utgangen av april vil ha lagt ut versjon 4.0 av sin Universal Print Driver (UPD) for Windows. UPD tilbyr én driver som virker mot HPs bedriftsskrivere, både lasere, fargelasere og blekkskrivere, for Windows Vista, XP og 2003 Server.

Det innebærer en stor forenkling for bedrifter med flere HP-skrivere, for eksempel der man planlegger en overgang til Vista hos noen eller alle ansatte, og ellers ville vært nødt til å teste ut et stort antall drivere.

UPD 4.0 skal i større grad enn versjon 3.1 gi vanlige brukere muligheten til å løse kurante problemer. Grensesnittet er gjort mer intuitivt, og det tilbys to ulike driftsmoduser: «Dynamic Mode» for mobile brukere, og «Traditional Mode» for stasjonære brukere. Ved feil skal sluttbrukeren motta en melding på sin PC, som skal hjelpe dem til å løse problemet på egen hånd.

Integrasjon med katalogtjenesten Active Directory innebærer at IT-avdelingen kan kontrollere bruken av skriverne, for eksempel hvem som skal kunne skrive ut i farger, og eventuelt også når.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.