JUSS OG SAMFUNN

Time dropper søksmål

Time har droppet erstatningskravet mot CompuServe på 3,5 millioner dollar etter at de to partene kom til enighet før helgen. Til gjengjeld har onlineleverandøren igjen gjort Time tilgjengelig på CompuServe Interactives tjeneste

Herman Berg
28. apr. 1997 - 15:00

CompuServe og Time har nå reforhandlet kontrakten etter at Time Incorporated saksøkte onlineleverandøren for kontraktbrudd i forrige måned. Ifølge Advertising Age krevde saksøkeren å få tilbakebetalt 3,5 millioner dollar fra CompuServe. I mars i fjor inngikk de to selskapene en kontrakt verdt syv millioner dollar som skulle vare i to år.

21. mars i år trakk onlineleverandøren Times innhold fra sin egen service og henviste til en klausul i kontrakten som åpnet for oppsigelsesmuligheter etter halvgått løp. CompuServe mente at innholdet på Time Online ikke hadde gitt dem tilstrekkelig utbytte. CompuServe var derfor ikke interessert i å opprettholde avtalen siste halvdel av kontraktsperioden.

Etter at Time satte hardt mot hardt, har CompuServe skiftet mening. I helgen kom meldingen om at innholdet på Time Online igjen var å finne på CompuServe Interactive (CSi).

De to partene har ikke villet avsløre hvilke økonomiske betingelser de har blitt enige om.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra