BEDRIFTSTEKNOLOGI

Timex-ur mottar trådløse meldinger

Timex Internet Messenger Watch er et armbåndsur med trådløst mottak av e-post og personsøkermeldinger.

2. feb. 2001 - 15:33
Timex Internet Messenger Watch.
Timex Internet Messenger Watch.

Det nye uret vil friste amerikanske forbrukere fra april. Prisen er anslått til rundt et hundre dollar.

Uret Internet Messenger Watch kan bare motta, ikke sende. Ved siden av e-post, er det mest egnet til skreddersydde tjenester. Følgelig har Timex alliert seg med meldingstjenesten SkyTel, en avdeling av WorldCom, som er spesialist i å tilby skreddersydd informasjon til personsøkere. Blant tjenestene som tilbys, er aksjekurs, værmeldinger, sportsresultater og allmenne nyheter. Meldingene kan formidles som e-post eller som personsøkermeldinger. Du justerer abonnementet ditt fra nettstedet til SkyTel.

Meldingene vises som bevegelig tekst i en linje på skjermen, der det står "1 NEW PAGE" på bildet. Du kan regulere hvor fort teksten forsvinner ut mot venstre, og du kan også velge om klokka skal pipe eller vibrere når den mottar en ny melding. Minnet i uret har plass til 16 meldinger.

Den trådløse mottakeren i uret brukes også til å sørge for at den alltid viser riktig lokaltid, så lenge du kan nås av SkyTel-tjenesten. Den justerer med andre ord seg selv etter hvert som du krysser USAs tidssoner, eller når det skiftes til og fra sommertid.

For Europa skal det være mulig at Timex utnytter sin allianse med Motorola til å lage en GSM-basert versjon av uret.

Figure lager roboter som selskapet håper vil erstatte mennesker i fremtiden. Denne er i ferd med å lage en kopp kaffe på egen hånd.
Les også

Ny satsing: Nå skal OpenAI bygge fremtidens roboter

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.