FORBRUKERTEKNOLOGI

Tinder vil be medlemmene om videoselfie

Datingtjenesten Tinder vil be medlemmene om å ta video av seg selv for å bedre å bevise hvem de er.

I løpet at de neste månedene kommer Tinder til å be alle medlemmer om å oppdatere til den nyeste versjonen av fotoverifisering, som inkluderer en videoselfie.
I løpet at de neste månedene kommer Tinder til å be alle medlemmer om å oppdatere til den nyeste versjonen av fotoverifisering, som inkluderer en videoselfie. Foto: Gorm Kallestad/NTB
26. apr. 2023 - 07:51

I løpet at de neste månedene kommer Tinder til å be alle medlemmer om å oppdatere til den nyeste versjonen av fotoverifisering, som inkluderer en videoselfie – de må altså ta video av seg selv.

– Dette blir en bedre måte for medlemmene å bevise hvem de er. I tillegg kan fotoverifiserte medlemmer be sin match om å gjøre det samme før de chatter, noe som gir dem mer kontroll over hvordan de kommuniserer med andre, skriver selskapet i en pressemelding.

Tinder opplyser at tilbakemeldinger fra medlemmene viser at fotoverifisering er en av de mest verdsatte sikkerhetsfunksjonene. Verktøyet gjør det enklere for medlemmer å vurdere om matchen deres er ekte eller ikke.

– Vi kommer til å prioritere disse metodene for å gjøre Tinder til et tryggere sted å møte nye mennesker, sier markedssjef Rory Kozoll for Product Integrity hos Tinder.

Meta-direktør Mark Zuckerberg reiste seg og henvendte seg direkte til publikum under høringen i Senatets justiskomité onsdag.
Les også

Tek-direktører var i kongresshøring: Zuckerberg ba om unnskyldning

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.