Tipp tidspunktet for feil nummer 200.000, vinn en premie

Gjennom tidene er det blitt sendt inn nesten 200.000 meldinger gjennom feilrapporteringssystemet til Mozilla. Greier du å gjette når nummer 200.000 blir funnet, får du litt mer enn heder og ære.

I en melding postet blant annet i nyhetsgruppen netscape.public.mozilla.general i slutten av forrige uke, skriver Gervase Markham fra Mozilla-staben at alle nå kan sende en e-post til gerv-sweepstake@gerv.net hvor de kan foreslå et tidspunkt for når feilmelding nummer 200.000 for Mozilla vil komme inn. Tidspunktet skal oppgis i den første linjen av e-postmeldingen og ha følgende format:

2002-11-01 10:15:36 <din e-post@adresse.no>

Tidspunktet skal oppgis i Bugzilla-tid, det vil si at tidssonen PST (Pacific Standard Time) vil bli benyttet.

Den som greier å gjette tidspunktet, eller eventuelt den som kommer nærmest, vil vinne en spesiell minne-CD med Mozilla 1.0. Utenpå CD-en er det bilde av den store, røde Mozilla-øglen som kjennetegner prosjektet. Markham spår at denne CD-en vil stige verdi med tiden, for kode er som vin, ikke sant?

Markham understreker at det ikke er forbudt å sende inn feilmeldinger ved det gitte tidspunktet hvis du virkelig mener det er snakk om reelle feil.

Tidsfristen for å komme med en gjetning er torsdag 14. november klokken 12 PST, det vil si klokka 21 her hjemme.

Les hele meldingen fra Markham her.