Tips for lystne damer

Dagens lille klikketips fra meg er utelukkende til hygge og glede, og spesielt rettet mot de av digitodays lesere som tilhører samme kjønn som meg selv: Nettstedet GirlsCorner.

Dagens lille klikketips fra meg er utelukkende til hygge og glede, og spesielt rettet mot de av digitodays lesere som tilhører samme kjønn som meg selv: Nettstedet GirlsCorner.

Girls corner er noe så sjeldent som et erotisk nettsted for kvinner som ikke krever at du legger igjen verken intelligens eller estetisk sans hjemme.

Her finner du blant annet artikler (ikke alle har med sex å gjøre), et trivelig og levende community, sladder og spørrespalte. I tillegg kan du fråtse i et ekstensivt billedgalleri over svært så avkledde menn, dersom du skulle ønske det.

Det GirlsCorner gjør riktig, sett fra mediebedriftens ståsted, er at de er påpasselige med å skaffe seg en brukerdatabase, som de antagelig kommuniserer systematisk og målrettet mot. Dessuten har de en integrert shoppingløsning, som ganske sikkert er det dette nettstedet lever av rent økonomisk. (Siten er nemlig alldeles deilig fri for reklame.)

GirlsCorner har også lykkes i å skape et virtuelt miljø som føles behagelig - noe som er en forutsetning for å tiltrekke seg og beholde en stor, kvinnelig brukermasse.

Virkemidlene som gjør nettstedet tiltalende er mange. For det første er siten ren og luftig i designet. Produktene i shoppingløsningen er spesielt tilpasset kvinner, og tonen siten igjennom er lett, ledig og humoristisk.

Et annet snedig triks er at redaktøren (som naturligvis er en kvinne) fremstår med både en liten hilsen og et (veldig anstendig!) fotografi på førstesiden. Dette skaper umiddelbart tillit, og gir følelsen av at dette er et nettsted av jenter og for jenter.

Når siste community-innlegg også scrolles direkte på forsiden, skapes i tillegg følelsen av fellesskap og kommunikasjon - noe vi kvinner vanligvis reagerer spesielt positivt på.

Med andre ord: Her ligger det atskillig innsikt og planlegging bak, og etter min subjektive smak så fungerer det alldeles utmerket.

At hensikten naturligvis som alltid er å tjene penger, er en hederlig sak. Og så lenge det gjøres så smakfullt som dette, så lar i hvert fall jeg meg lett skille av med noen kroner, og føler dessuten at jeg har det moro mens jeg gjør det.

Det må vel bety at her har noe lykkes?

Til toppen