JUSS OG SAMFUNN

- Tirsdag blir vår største dag

De anonyme nettaktivistene varsler om store nyheter.

12. juli 2011 - 10:29

Flere medier melder tirsdag at nettaktivistene tilsluttet nettverket Anonymous har noe på gang i dag, tirsdag.

Den britiske avisen The Guardian skriver at aktivistene truer med å angripe London-politiets datasystem, noe som settes i forbindelse med de siste ukers avsløringer rundt News of the World-skandalen.

En twitter-feed som skal tilhøre Sabu, en senior-skikkelse i Anonymous-nettverket og grunnleggeren av gruppen LulzSec, påstår at det kommer til å skje ting.

- Hold dere fast. Dette vil bokstaveligtalt bli eksplosivt, meldte brukeren og fulgte opp med meldingen: “ATTN Intelligence community: Your contractors have failed you. Tomorrow is the beginning."

Kontoen hvor meldingene ble publisert, @anonymouSabu, skal ifølge The Guardian ikke være verifisert som Sabus, men har over 7.000 følgere og har blitt referert til av den “offisielle” Anonymous-kontoen @anon_central.

Teknologibloggen ReadWriteWeb melder også at konsulentselskapet Booze Allen Hamilton skal ha blitt utsatt for et angrep, noe som har resultert i at 90.000 dokumenter har blitt lekket. Dette skal være sensitive dokumenter som omhandler selskapets forhold til amerikanske etterretningsmyndigheter.

Tirsdag skal Julian Assange, grunnlegger av Wikileaks, ha en høring i London. Dette kommer i forbindelse med utleverelsessaken til Sverige, der Assange er mistenkt for voldtekt. Kilder sier til Guardian at det er et ønske fra senior-medlemmer i Anonymous-nettverket om å slå til i forbindelse med dette.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.