Tjener fett på å megle IT-konsulenter

Svenske eWork tjener gode penger på å formidle konsulenter og kunder.

Tjener fett på å megle IT-konsulenter

Svenske eWork tjener gode penger på å formidle konsulenter og kunder.

Etterspørselen etter IT-konsulenter er i dag større enn tilbudet, og mange sliter med å skaffe IT-kompetanse når kunden etterspør det.

Dette er et forretningsområde svenske eWork har tatt grep på, og strategien går ut på å finne konsulenter til alle kunder og kunder til alle konsulenter. Ved hjelp av denne utvelgelsesprosessen lover eWork å finne kandidat. Målsettingen er å finne rett kandidat innen 48 timer.

Det svenske selskapet etablerte seg i Norge i fjor, og kan allerede vise til et solid løft.

IT konsulentmegleren hadde i fjor en totalomsetning på 1.2 milliarder svenske kroner som er en økning fra 695 millioner året før. Driftsresultatet var på 40 millioner som var en forbedring fra 20,3 millioner fra året før. Etableringen i Norge har gitt en totalomsetning på 35 millioner med et null resultat i sitt første driftsår.

eWork som ble etablert i Sverige i 2000 og har nå rundt 30.000 konsulenter.

Ifølge administrerende direktør Terje Andersen i eWork Norge, har selskapet nå knyttet til seg 3.000 konsulenter i sitt nettverk. eWork forventer sterk vekst fremover og har i løpet av årets første kvartal ansatt fire nye medarbeidere.

eWork har i dag kontorer i Stockholm, Gøteborg, Lund, København, Helsinki og Oslo. Blant selskapets aksjonærer er Investment AB Øresund som er et betydelig svensk investeringsselskap.

Til toppen