BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tjener penger på installasjon

Telenor Installasjon, som ble etablert ved nyttår, tjener penger. Resultatet for mai viser et overskudd på 5 millioner kroner, som er 49 millioner bedre enn budsjettet.

Frode Eriksen
19. juni 1997 - 18:46

Det positive resultatet er en kombinasjon av både ordretilgang og effektiv styring i organisasjonen, sier informasjonsdirektør i Telenor Installasjon, Beth Tungland til digi.

Telenor Installasjon har allerede i mai oppnådd overskuddet budsjettert som årsoverskudd. Det er ingenting som tyder på at det vil gå særlig dårligere til høsten.

Med sine 3.500 ansatte er Telenor Installasjon en tung avdeling i Telenor. Omsetningen første driftsår er budsjettert til 1,6 milliarder kroner, hvorav 400 millioner skal hentes på eksterne oppdrag.

Tungland sier at utviklingen har gått den riktige veien innenfor installasjonsiden høsten i fjor. Da vurderte Telenor oppsigelser. Disse ble ikke gjennomført, og nå viser det seg at butikken går mye bedre enn ventet. Bedriften har vært nødt til å leie inn montører for å redusere ventetiden for ISDN-installasjoner i Oslo.

Blant årsakene til at det går så bra er en stadig strøm av bestillinger på ISDN-tilknytninger, andre eksterne oppdrag og god styring.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.