AVTALER & KONTRAKTER

To nye kontrakter til Evry

Sikret seg IT-drift til Norrøna og Viking Gruppen.

Mens Posten Norge (som eier 40 prosent av Evry) tildeler kontrakter verdt 500 millioner kroner til Capgemini og TCS, vinner Evry mindre avtaler utenfor familien.
Mens Posten Norge (som eier 40 prosent av Evry) tildeler kontrakter verdt 500 millioner kroner til Capgemini og TCS, vinner Evry mindre avtaler utenfor familien.
25. mars 2013 - 08:49

Evry melder i dag om to nye avtaler om IT-drift, med henholdsvis Norrøna og Viking Gruppen.

Avtalen med Norrøna, leverandør av sportsklær med mer, løper i fem år og gjør Evry til ansvarlig for merkevarens nettbutikk og andre sentrale IT-systemer. Norrøna har de siste årene vokst kraftig i Norge, Europa USA og Japan, og gjør et poeng av at de er avhengige av stabile og tilgjengelige IT-systemer for å sikre videre vekst.

I forbindelse med avtalen skal Evry flytte Norrønas IT-systemer fra selskapets hovedkontor i Asker til Evrys driftssenter.

Avtalen med Viking Gruppen, Norges største assistanseselskap, varer i fem år og innebærer at Viking går fra egen drift til full utsetting, inkludert klientdrift og sentralt WAN, for selskapene Viking Redningstjeneste og Viking Sverige. Evry har fra tidligere avtale med Viking Gruppen om leveranse av informasjonstjenester knyttet til Motorvognregisteret.

Posten Norge, som eier 40 prosent av Evry, meldte fredag at de har inngått avtaler om drift og forvaltning av applikasjoner, verdt til sammen 500 millioner kroner, med henholdsvis TCS og Capgemini.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.