Tom Hauge skal lede Organizer.net

Tom J. Hauge, tidligere Apple-direktør og partner i Woldsdal & Partners, er nå ansatt som daglig leder i Internett-selskapet Organizer.net.

Tom J. Hauge, tidligere Apple-direktør og partner i Woldsdal & Partners, er nå ansatt som daglig leder i Internett-selskapet Organizer.net.

Hauge har siden nyttår vært innleid på heltid fra PR-byrået Woldsdal & Partnere som daglig leder av Organizer.net. Nå er det formalisert.

Internett-selskapet ble startet av gründer Karsten Ersland under navnet Net Solutions AS i 1997 og nå tar Hauge formelt over som daglig leder.

Organizer eies blant annet av DinSide-gründer Bernhard Steen og Segmentor (som også har en stor eierandel i Internett Kanal 1 som er digi.no's morselskap) der Jens Rugseth (eks Getronics) nettopp ble ansatt som daglig leder.

Hauge er utdannet dataingeniør og bedriftsøkonom og har den siste tiden vært partner i Geelmuyden.Kiese-utbryterne Woldsdal & Partnere.

- Vi synes det selvfølgelig er svært synd at Hauge slutter. Han har vært svært verdifull i oppbyggingen av selskapet vårt, sier daglig leder Morten Woldsdal.

Woldsdal sitter selv i styret i Segmentor, og PR-byrået har også et formelt samarbeid med Segmentor om PR-arbeid. I tiden Hauge har vært utleid fra Woldsdal har PR-byrået mottatt aksjer i morselskapet Segmentor i belønning.

Woldsdal sier til digi.no at han har stor tro på Segmentors strategier som et selskap som investerer og kopler tradisjonelle kommunikasjonsprinsipper og markedsføring mot digitale verktøy som Organizer.

Woldsdal har kjent en av gründerne i Segmentor, Jarle Holt, i 15 år og har også forretningsmessige relasjoner til den andre Segmentor-gründeren, Arthur Olafsen.

Til toppen