Tonje Hokholt Nordli går fra Evry til Green Mountain


Tonje Hokholt Nordli går fra Evry til Green Mountain


Tonje Hokholt Nordli er ansatt som ny salgsdirektør i Green Mountain med ansvar for markedene Norge og Europa. Sterk etterspørsel for datasentre blir oppgitt som bakgrunn for at selskapet nå styrker teamet.

Nytt om navn

«Nytt om navn» er vår spalte hvor vi publiserer oppdateringer om folk som enten blir ansatt, slutter eller bytter jobb i IT-bransjen. 

Har du tips? Send noen linjer eller pressemelding til tips@digi.no. Husk å legge ved et portrettbilde!

Se alle Nytt om navn-saker på vår samleside »

Hokholt Nordli har de siste 20 årene jobbet med forskjellige områder innenfor IT. Hun er utdannet siviløkonomi med spesialisering i internasjonal bedriftsledelse, samt har en «Master in Technology Management» fra NTNU/NHH. Som en del av studier har hun bodd både i Spania, Canada og Singapore. Hun kommer sist fra stillingen som salgsdirektør for kommunal sektor i Evry.

Hokholt Nordli er opptatt av å legge til rette for gode tjenester for kunder, innbyggere og
bedrifter. De siste årene har hun også blitt påvirket av barnas stadig voksende miljøengasjement. «På hjemmebane blir jeg ofte utfordret på hva vi voksne gjør for å bidra til en bærekraftig fremtid. Dette er en av grunnene til at valget falt på Green Mountain. Her kan jeg være med på å legge til rette for en grønn IT-grunnmur når kundene skal realisere sine tjenester» sier Hokholt Nordli.

- Vi er særdeles fornøyd med å få Tonje med på laget. Hun har lang erfaring innen en rekke områder i norsk og internasjonal IT bransje, og dette kombinert med hennes styrke til å skape gode langsiktige relasjoner til kunder og partnere vil bidra til å skape gode forutsetninger for ytterligere vekst for Green Mountain - både nasjonalt og internasjonalt, uttaler salgsdirektør Svein Atle Hagaseth.

Tonje Hokholt Nordli tiltrer 2. mai og vil ha arbeidssted i Oslo.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen