RESULTATERFINANS

Toppledere i EDB fratrer sine stillinger

Endre Rangnes rydder videre i EDB Business. To toppsjefer forlater nå selskapet.

IT- og driftsgiganten EDB Business Partner er i store endringer. Selskapet har lenge slitt med svake tall og har gjennomført en lang rekke kutt i staben.

    Les også:

Nylig la selskapet ned sin konsulentdivisjon og ansatte Endre Rangnes fra IBM Norge som ny toppsjef. Han arbeider med å markedsrette selskapet

Nå forlater to toppledere selskapet. I en børsmelding torsdag morgen melder selskapet at Eli Giske og Eivind Kinck "etter avtale" har fratrådt sine stillinger i EDB Business Partner.

Eli Giske (39) har vært konserndirektør for økonomi og finans siden EDB ASA ble fusjonert med Telenor Programvare i 1999. Giske var før dette økonomdirektør i EDB ASA fra 1995.

Eivind Kinck (55) har vært visekonsernsjef i EDB, og har siden februar i år hatt ansvaret for prosjekter knyttet til omstilling av konsernet, herunder avviklingen av forretningsområdet Business Consulting. Disse prosjektene er nå avsluttet. Kinck har vært visekonsernsjef siden EDB ASA ble fusjonert med Telenor Programvare i 1999. Kinck var før dette administrerende direktør i EDB ASA.

Det er igangsatt en prosess med å tilsette ny konserndirektør for økonomi og finans. I perioden frem til ny konserndirektør er ansatt, vil Knut T. Olsen (50) fungere i stillingen. Knut T. Olsen er i dag direktør for økonomi og administrasjon i EDB Teamco.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.