Toppsjefer trikser med CV-ene sine

Monster.com, med 20 millioner CV-er i databasen, har én CV som er mer kreativ enn de fleste andres. Styreformannens. Men han er ikke alene om å trikse med CV-en.

Ifølge BusinessWeek, har styreformann og gründer Jeff Taylor i verdens største onlinerekrutteringstjeneste, Monster.com, utstyrt seg med en "executive MBA/OPM"-tittel fra meget anerkjente Harvard Business School.

Etter å ha sjekket Taylors bakgrunn, fant BusinessWeek ut at tittelen ikke eksisterte. Det skriver iMarkedet.noi dag.

Taylors CV er nå rettet på TMPs sider. Men han er ikke helt alene om å ha vært kreativ med sin CV:
  • Så sent som i oktober i fjor fikk finansdirektøren i programvareselskapet Veritas Software fyken etter at det ble avdekket at han ikke hadde den MBA-tittelen fra Stanford som han påsto
  • Konsernsjef i linseprodusenten Bausch & Lomb mistet 2002-bonus etter at det ble oppdaget at han ikke hadde noen høyere tittel i finans, slik det ble påstått i selskapets CV
  • Og på mer hjemlige breddegrader avslørte Økonomisk Rapport (ØR) at den danske Norden-sjefen for IT-selskapet Linné Group (som i 1999 endret navn til Cell Network) heller ikke hadde en en holdbar CV. En doktorgrad fra Stanford University var ført opp, noe som ikke var korrekt. Heller ikke en sjefstilling i et påstått børsnotert IT-selskap fra Singapore viste seg å holde vann.

Les artikkel hos vår søsterpublikasjon iMarkedet

Til toppen