KARRIERE

Torbjørn Teigen til Telenor

Tidligere markedsdirektør i SOL, Torbjørn Teigen, er nå å finne som direktør for IT og verdiøkende tjenester i Telenor Satellite Mobile.

Frode Eriksen
11. des. 2001 - 07:37

Torbjørn Ø. Teigen forlot som den siste av gamlegutta markedssjefstillingen i SOL våren 1999 til fordel for jobb som direktør for IT og forretningsutvikling i Paintbox frem til 1. august 2000. Deretter var han daglig leder i Abion som leverer CRM-løsninger på ASP basis.

Teigen drøyde SOL-avgangen for å sikre en viss kontinuitet da det aller meste av ledersjiktet i SOL ble byttet ut vinteren 1998/99.

I november flyttet han tilbake til Telenor-sfæren. Denne gangen til Telenor Satellite Mobile og jobben som direktør for IT og verdiøkende tjenester.

Telenor Satellite Mobile er et av selskapene som Telenor i høst har valgt å flytte over fra kjernevirksomheten til selskapets tilknyttede selskapet. Konsernsjef Tormod Hermansen bekreftet tidligere i høst at virksomheten både kan selges og at en kan lete fram finansielle eller industrielle partnere som kjøper seg inn i virksomheten.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.