NYTT OM NAVN

Toril Marie Ås er ny konserndirektør for IT i GK-gruppen

Har bakgrunn fra Telenor og Navamedic.

Toril Marie Ås er ny konserndirektør finans og IT i GK Gruppen.
Toril Marie Ås er ny konserndirektør finans og IT i GK Gruppen. Foto: GK
3. juni 2020 - 09:55


Ås er utdannet siviløkonom fra Handelshøgskolen i Bodø og har i tillegg en Master of Science in Management fra London Business School. Hun har lang og variert erfaring fra ulike lederstillinger innen økonomi- og finansområdet og går til GK fra stillingen som CFO i Navamedic ASA.

Hun har i tillegg blant annet vært CFO for Telenors media- og innholdsdivisjon, Telenor Media Invest, samt direktør for forretningsområdet «Corporate Functions and Group Activities» i Telenor.

– Sammen med dyktige kollegaer ser jeg frem til å skape en profesjonell skandinavisk finansfunksjon og jeg gleder meg stort til å være en del av laget i et spennende konsern som både vil utvikle seg og ta ansvarlige valg fremover, sier Toril Ås i en pressemelding.

Toril Marie Ås får strategisk og operativt ansvar for GK Gruppens økonomi- og finansstyring på tvers av land, i tett samarbeid med konsernsjefen, landssjefer og øvrige stabsfunksjoner.

– Torils brede erfaring fra børsnoterte selskaper og spisskompetanse innen finans og forretningsutvikling vil bidra til å løfte oss som selskap. Toril er en kunnskapsrik, modig og ambisiøs leder med solid internasjonal erfaring, sier konsernsjef Kim Robert Lisø i GK Gruppen.

Ås vil inngå i GK Gruppens konsernledelse og rapportere til konsernsjef. Hun tiltrer stillingen 8. juni 2020 og får kontorsted ved hovedkontoret på Ryen i Oslo.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.