KARRIERE

Torstein Harildstad blir konsernsjef

Avanserer fra toppsjef i Software Innovation Norge.

Torstein Harildstad beholder stillingen som administrerende direkttør i Software Innovation Norge når han rykker opp til toppsjef for hele konsernet.
Torstein Harildstad beholder stillingen som administrerende direkttør i Software Innovation Norge når han rykker opp til toppsjef for hele konsernet.

Informatiker og bedriftsøkonom Torstein Harildstad (født 1967) seiler helt til topps i konsernet Software Innovation når eieren Borea nå har løst lederkabalen. Siden tidlig 2010 har Borea nøyd seg med en midlertidig konsernsjef.

Harildstad har over ti års erfaring fra ulike lederroller i Microsoft Norge, blant annet nesten tre år som MSN-sjef. Han har vært administrerende direktør i Software Innovation Norge siden august 2010. I første halvår 2010 arbeidet han i sitt eget selskap, Chairos, som selvstendig konsulent med fokus på omstillinger og posisjonering.

Som konsernsjef i Software Innovation vil Harildstad spille en viktig rolle i selskapets arbeid med å øke samarbeid og forene strategier på tvers av land, samt videreføre den gode utviklingen selskapet har hatt de seneste årene, heter det i en uttalelse fra konsernet.

Harildstad viser til at konsernet har stor tilvekst av kunder i privat og offentlig sektor, og har en positiv utvikling i internasjonale markeder.

– Vårt fokus er å befeste vår posisjon ytterligere, i et marked der behovet for Enterprise Content Management-løsninger er voksende, sier Harildstad.

Han beholder rollen som administrerende direktør i Software Innovation Norge. Konsernets øvrige ledelse er Halvor Walla som administrerende direktør for produktselskapet, Lennart Hane som administrerende direktør for Software Innovation Sverige, og Torben Christensen som administrerende direktør for Software Innovation Danmark.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.