Toskjerms bærbar tilgjengelig i Norge

Lenovo kan nå selge deg en ekstra heftig «mobil arbeidsstasjon».

Toskjerms bærbar tilgjengelig i Norge

Lenovo kan nå selge deg en ekstra heftig «mobil arbeidsstasjon».

Rett før jul kunne digi.no fortelle om hvordan IBM hadde lekket om en ny ThinkPad-modell fra Lenovo: W700ds, der «ds» står for «dual screen».

    Les også:

Nå foreligger en offisiell bekreftelse fra Lenovo om at W700ds er tilgjengelig i Norge. Prisen, eks mva, starter på 39 000 kroner. Målgruppen er spesialister innen foto, video og grafikk, det vil si brukere på farten som driver med design, konstruksjon, olje- og gassberegninger og avansert forskning.

Hovedskjermen er på 17 tommer. Den andre skjermen er plassert inne i lokket bak hovedskjermen. Når den er «ute», kan den vris i inntil 30 grader. Den er på 10,6 tommer, altså litt større enn skjermen til Lenovos netbook IdeaPad S10e.

Hovedskjermen har en lyskvalitet på 400-nit basert på WUXGA-teknologi. Lyset er opptil to ganger sterkere enn tidligere ThinkPad arbeidsstasjoner.

Den har 72 prosent fargegamut, noe som forsterker fargeintensiteten med opp til 50 prosent.

W700ds skal være den første arbeidsstasjonen på markedet med innebygget digitizer fra Wacom og fargekalibrator. Fargekalibratoren justerer skjermen slik at fargene man ser er nøyaktig slik de vil vises i utskrift. Programvare for kalibratoren levert av x-rite Pantone følger med.

W700ds kan utstyres med firekjernet Intel-prosessorer, to harddisker i RAID-konfigurasjon, NVIDIAs FX mobile grafikkløsninger, og opp til 8 GB høyhastighets DDR3-minne. Man kan velge mellom vanlige harddisker og flashdisker. Maksimal lagringsplass er 960 GB.

Annet utstyr er ellers som på andre ThinkPad i den øvre prisklassen: DVD multiburner, Dual Link DVI, 7 i 1 multikortleser, 5 USB-porter, og mulighet for fingeravtrykksleser, smartkortleser og kryptering av harddisk.

    Les også:

Til toppen