Totalcom og Combit fusjonerer

To av landets totalleverandører av kommunikasjonsløsninger har fusjonert sine virksomheter.

To av landets totalleverandører av kommunikasjonsløsninger har fusjonert sine virksomheter.

Det nye selskapet har fått navnet TotalCom og vil bli en større aktør innenfor salg av markedsorienterte kommunikasjonsløsninger til SMB bedriftsmarkedet i Norge. Det fusjonerte selskapet med 17 ansatte har en forventet omsetning på omlag 35 millioner kroner og et driftsresultat på i overkant av 4 millioner kroner i inneværende år.

TotalCom forventer en ledende posisjon innenfor salg av telefoniløsninger fra store aktører som Ascom og Siemens som de har håp om vil danne grunnlag for ytterligere vekst på det norske markedet. TotalCom har tro på en totalomsetning på 50 millioner kroner i 2006 og et positivt driftsresultat i hele perioden.

Det nyfusjonerte selskapet har sine virksomhetsområder inkluderer salg av tele- og datakommunikasjonsprodukter, salg av tjenester som teletrafikk, abonnementstjenester og bredbåndsaksesser, installasjon og implementering, drift og feilretting innen kommunikasjonsløsninger samt service og vedlikholdsavtaler.

Selskapet er eid av Finn Ulvund (30%), Obe Sweder (30%), Roar Eckermann (20%) og de øvrige ansatte 20 %. Ifjor hadde TotalCom AS en totalomsetning på 11 millioner kroner mens Combit AS totalomsetning landet på 8.5 millioner kroner etter 9 måneders drift.

Til toppen