TradeDoubler vil dele annonseløsning

TradeDoubler og Kvasir vil ha annonseløsning som kan utnytte søkemotoren fullt ut.

TradeDoubler og Kvasir vil ha annonseløsning som kan utnytte søkemotoren fullt ut.

TradeDoubler og Kvasir har inngått samarbeide om en ny annonseløsning for å kunne utnytte søkemotorenes kommersielle potensial. I første omgang er det Kvasirs Lyd og Bildesøk som har blitt tilknyttet denne løsningen.

TradeDoubler representerer en stor mengde nettbaserte forhandlere, som har stilt sine produktdatabaser til disposisjon for TradeDoublers systemer. Basert på disse har TradeDoubler skapt en egen database bestående av over hundre tusen produkter fra norske forhandlere. Denne databasen inneholder kontinuerlig oppdaterte produkttekster, bilder og prisinformasjon.

I samarbeid med Kvasir har denne produktdatabasen blitt gjort tilgjengelig for kontekstuell matching mot alle søk som gjøres på Kvasirs undersider for mediasøk. Det vil si at dersom et søk blir gjort på eksempelvis en filmtittel, vil samme søk bli gjort i produtkdatabasen og ved treff genereres en annonse. Denne annonsen blir så presentert ved siden av det ordinære nettsøket.

Kvasirs designere har selv laget malene for hvordan annonsene presenteres, men innholdet og søket håndteres av TradeDoublers systemer.

Til toppen