Tre enklere mobiler fra Sony Ericsson

Ikke alle trenger kamera og 3G-støtte i mobilen. Sony Ericsson kommer med nye mobiler til de som vil ringe, men ikke så mye annet.

Ikke alle trenger kamera og 3G-støtte i mobilen. Sony Ericsson kommer med nye mobiler til de som vil ringe, men ikke så mye annet.

Sony Ericsson annonserte i dag tre kommende mobiltelefoner beregnet for lavprismarkedet. Mobilene kjennetegnes av enkel funksjonalitet.

J220i er den aller enkleste modellen. Brukeren kan velge mellom to grensesnitt, enten en enkel ikonmeny eller den vanlige menyer med «multi-ikoner» som skal gi rask oversikt over alle funksjoner. Telefonen kan lagre 500 telefonnumre og opptil 200 SMS-meldinger. Den er utstyrt med høyttale og er tilgjengelig i fargene svart og himmelblått, men dekslene kan byttes ut. Mobilen veier 82,5 gram og måler 102 x 44 x 18 mm.

J230i tilsvarer på de fleste måter J220i, men har et annet utseende og er utstyrt med FM-radio. Et stereo handsfree-sett følger med. Begge modellene har en taletid på inntil seks timer og en standbytid på inntil 280 timer. De skal begge komme på markedet i løpet av det inneværende kvartalet. Mobilen veier 84,5 gram og måler 102 x 44 x 18 mm

Z300i er en foldetelefon i fargevariantene grå og amethyst-rød. Den har en ytre skjerm som viser klokkeslett og informasjon om eventuelle anropere. Også denne modellen kan utstyres med alternative deksler. Modellen har en maksimal taletid på 5,5 timer og en standbytid på inntil 250 timer. Den kan ventes på markedet i løpet av første kvartal av 2006. Mobilen veier 91 gram og måler 85,5 x 45 x 23 mm.

Alle de tre modellene har en skjerm med oppløsning på 128 x 128 punkter som støtter inntil 65.536 farger. De støtter polyfoniske ringetoner, GPRS og MMS, og er utstyrt med kalender og huskelister med påminnelse.

Sony Ericsson har ikke oppgitt forventede utsalgspriser på disse modellene.

Til toppen