Tre grunner til at det er smart å handle sko på nettet

Nordmenn kjøper sko over Internett, forteller nettbutikken Dressmart. Her er tre grunner til at det er effektivt og lurt.

Nordmenn kjøper sko over Internett, forteller nettbutikken Dressmart. Her er tre grunner til at det er effektivt og lurt.

Det er skikkelige effektivt å handle på nett, forteller Dressmart, den nyåpnede norske filialen av den svenske klesbutikken på Internett. Salgsslageren hos Dressmart i Norge er ikke skjorter og dresser, men sko.

Nordmannen er effektiv, ser seg ikke så mye omkring, handler og logger av, forteller Dressmart. Det er da ikke så rart, klart det er effektivt å handle på Internett. Selv på billig-kjeden Dressmann må du bruke tid på følgende bagateller:

1: Se på og sammenlikne forskjellige sko. Pytt, pytt, du kan jo selv se av bildet på web at skoene er svarte, at det er to stykker og at de begge har hæl.

2: Se på materiale og konstruksjon: De færreste sko-par er laget av gjennomfarget lær, leverandørene bruker et plastbelegg, så slipper du å pusse dem. Da varer heller ikke skoene så lenge og du kan med god samvittighet snart kjøpe deg et nytt par.

3: Prøve skoene og se om de faktisk passer på foten. De som ikke bare kjøper Ecco-sko og Viking gummistøvler, har muligens oppdaget at størrelse 44 ikke alltid er 44, men ofte burde vært merket størrelse 43 eller 45.

Alt dette slipper du på Internett. Når du går litt skjevt nedover gaten etterpå, vil folk bare nikke annerkjennende: der går en effektiv mann med modemlinjen i orden.

Til toppen