Tre nye motemobiler fra Nokia

Nokia annonserte i dag tre nye mobiltelefoner hvor design og utseende står i fokus.

Nokia annonserte i dag tre nye mobiltelefoner hvor design og utseende står i fokus.

Nokia annonserte i dag tre mobiltelefoner i en ny serie som kalles L'Amour Collection. Telefonene er preget av naturmaterialer og farger, og skal være inspirert av ulike kulturer og klassisk håndverk.

– For mange forbrukere har mobilen blitt en viktig formidler av deres personlige stil – den er like mye et moteprodukt som den er et avansert kommunikasjonsprodukt, sier Oskar Södergren, produktmarkedssjef, Nokia Mobile Phones & CMO Skandinavia.

Nokia har foreløpig ikke gjort særlig mye informasjon om modellene tilgjengelig, men noe er blitt gjort kjent. Alle de tre modellene skal komme på markedet i første kvartal av 2006.

Nokia 7380 er en slank modell som minner en del om den nåværende 7280. Den er utstyrt med en speilblank overflate og mangler taster. I stedet har den et navigeringshjul og baserer seg på at brukeren blant annet skal bruke stemmen når noen skal ringes opp.

Mobilen har fått plass til et 2 megapikslers kamera og MP3-spiller, med 52 MB minne tilgjengelig for brukeren. Mobilen har en veiledende pris på 500 euro, uten eventuelle skatter og subsidier.

Nokia 7370 har et deksel som må snurres for å avdekke tastaturet. Dekslene er belagt med metallrammer som skal stå i kontrast til skinninspirerte overflater. Den vil leveres i fargene kaffebrun og ravgul.

Mobilen er utstyrt med en to tommers QVGA-skjerm, 1,3 megapiksel kamera, dedikerte kamerataster, video-ringetoner og stereo høyttalere som skal kunne gjengi 3D-lydeffekter. Den har 17 MB minne tilgjengelig for brukeren.

Prisen er opptil til 300 euro, uten eventuelle skatter og subsidier.

Nokia 7360 er den enkleste modellen. Den har et kompakt design og har en stoffaktig struktur i fargene kaffebrun og ravgul. Funksjonaliteten inkluderer VGA-kamera, FM-radio og MP3 ringetoner. Den har 4 MB minne tilgjengelig for brukeren. Veiledende grunnpris er 200 euro.

Til toppen