Trend Micro med sikkerhetsløsninger for hjemmenettverk

Trend Micro viser løsninger for hjemmenettverk og mindre kontornettverk på CeBIT 2004.

Trend Micro viser løsninger for hjemmenettverk og mindre kontornettverk på CeBIT 2004.

Løsningene består av maskinvare fra flere produsenter, med integrert sikkerhetsteknologi fra Trend Micro. De vil demonstreres på CeBIT 2004 som starter i Hannover 18. mars.

I følge undersøkelsen "The Western European Home Networking Market" (In-Stat/MDR, oktober 2003) kommer det til å være 15 millioner hjemmenettverk i Vest-Europa i løpet av 2007. Det er forventet at disse nettverkene består av et par PC-er og en router som er koblet til bredbånd.

De nye løsningene fra Trend Micro og partnere tar sikte på å beskytte små nettverk i kontor og hjem mot virus, ormer, hackerangrep og andre trusler. Kundene skal selv kunne sørge for sikkerheten til flere PC-er, og styre tilgang, registrering og oppgradering. En abonnementstjeneste gir konsumentene en enkel mulighet til å holde alle sine system oppdatert.

Teknikken fra Trend Micro forventes å være tilgjengelig i routere og gateway fra produsenter som Accton Technology Corporation (www.accton.com), Arcadyan Technology Corporation (www.arcadyan.com), Billion Electric Co. Ltd. (www.billion.com), Hon Hai Precision Industry Co., Ltd. (Foxconn) (www.foxconn.com) og ZyXEL Communications Corp (www.zyxel.com).

Til toppen