KARRIERE

Trenger 300 konsulenter

Andersen Consulting øker kraftig i Norge og nå skal selskapet hente inn 300 konsulenter for å styrke Internettsatsingen.

Sigvald Sveinbjørnsson
15. mars 2000 - 14:13

Etter et rolig år i 1999 satser nå Andersen Consulting for fullt på den nye økonomien og Internett. Alle de nye prosjektene konsulentselskapet får inn, dreier seg nettopp om Internett.

I en pressemelding skriver daglig leder, Bjørn Ivar Danielsen, at selskapet trenger nærmere tre hundre konsulenter for å dekke behovet de neste årene.

- Det eneste som hindrer veksten vår er mangel på folk, sier Bjørn Boberg, informasjonssjef ved Andersen Consulting, til digi.no.

- Vi er nå ute etter tilsvarende type konsulenter som vi har fra før: Høyt utdannede med høy faglig kompetanse, sier Bober som forteller at selskapet i dag har 1 000 konsulenter som er en økning på 50 fra året før. Hver av disse konsulentene omsetter årlig for 900 000 kroner, eller totalt 900 millioner norske kroner.

- Vi hadde en kraftig vekst i 1997 og 98, mens det var stille i 1999, og det viste vi om. I 2000 derimot kommer det til å ta helt av i forhold til Internett og e- business, sier Boberg til digi.no.

Les:


Skal gjøre windows 2000 til verdens største
Arthur Andersen med milliardfond for web-etablerere


Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.