Trippelnett til 734 kroner i måneden

Noen heldige får både TV, Internett og video i en og samme pakke.

Noen heldige får både TV, Internett og video i en og samme pakke.

I likhet med Lyse Tele i Rogaland, er Salten Bredbånd blant de første bredbåndsleverandørene som nå tilbyr trippelnett. Dette innebærer at både telefoni, Internett og leie av video og TV-programmer kan tilbys over ett og samme nett av én leverandør.

- Vi er markedets billigste på bredbånd, TV-tjenester og telefoni, sier daglig leder Harald Olufsen i Salten Bredbånd.

Velger du det rimeligste alternativet til 512 Kbps, koster det 395 kroner i måneden. I tillegg kommer leie av digitalt TV til 199 kroner i måneden og telefoniabonnement til 140 kroner. Hele pakken koster tilsammen 734 kroner.

Neste alternativ er 2Mbps til 550 kroner eller 10 Mbps til 990 kroner. Velger du lanseringstilbudet med bredbånd til 2Mbps kan du få telefoniabonnement og grunnpakken TV med 17 kanaler til 889 kroner.

Til sammenligning koster en tilsvarende tjeneste hos Telenor 1.380 kroner.

Salten Bredbånd ble operativ i desember og har knyttet til seg 500 kunder fra desember. Det nye bredbåndsselskapet vil gå aggressivt ut både mot privat- og bedriftsmarkedet. Foreløpig har skoler og offentlige etater i kommunene Sørfold og Fauske etablert kontakt seg i mellom på nettet.

Salten Bredbånd har etablert et godt samarbeid med TV2 med spesiell stor interesse for Julekalender og Snøbarna som ble sendt før jul.

- Vi legger opp til flere interaktive tjenester og har etablert et samarbeid med Bonnierselskapet SF Anytime. Vårt mål er å kunne tilby opptil 200 filmer til enhver tid, sier Olufsen.

Planen til Salten Bredbånd er å bygge ut organisasjonen med 30 ansatte. Linjenettet vil i første omgang bli lagt ut til 1.300 husstander i Fauske, Saltdal og Sørfold. Planen er å nå 40 prosent av husstandene.

Salten Bredbånd ble etablert i fjor med eiere fra kraftselskapene i Indre Salten med Salten Kraftsamband, Dragefossen Kraftanlegg, Fauske Lysverk, Skjerstad Kraftlag og Sørfold Kraftlag.Selskapene er igjen i stor grad eid av kommunene i regionen. Salten Bredbånd skal gi bedrifter og privatkunder i regionen tilgang til fremstidsrettet bredbåndstjeneste.

Til toppen