TELEKOM

Trøbbel for Tele2 i helgen

800.000 slet med mobildata, samtale og SMS.

Tele2 melder at mobilproblemene nå er løst.
Tele2 melder at mobilproblemene nå er løst. Bilde: Tele2
29. sep. 2014 - 08:14

Oslo (NTB): Mobilselskapet Tele2 har fått reparert feilen som gjorde at så mange som 800.000 kunder søndag kveld hadde problemer med internett, sende SMS og ringe.

Både kunder hos Tele2, One Call, Network Norway og MyCall var rammet.

Til NRK opplyser Tele2 ved midnatt at teknikerne har rettet opp feilen og at alle kunder igjen kunne ringe og bruke internett like før midnatt.

Problemene medførte at abonnenter over hele landet fikk problemer med å ringe og sende meldinger.

Ved 22-tiden søndag kveld ble feilen lokalisert til en server i Oslo, og teknikere begynte arbeidet med å rette opp feilen. (©NTB)

Søndag kveld sendte NTB ut følgende melding:

Telefontrøbbel for opp mot 800.000 kunder

Oslo (NTB): Mobilselskapet Tele2 har problemer med nettverket sitt søndag. Dette påvirker også One Call, Network Norway og MyCall, og så mange som 800.000 kunder kan være rammet.

– Kunder kan oppleve dekningsutfall. Vi jobber på spreng med å rette opp feilen, og vil oppdatere når vi vet mer, melder Tele2 på Twitter.

Problemene medfører at abonnenter over hele landet har problemer med å ringe og sende meldinger, og dette rammer også kunder hos One Call, Network Norway og Mycall, skriver VG.

Ifølge NRK er mellom 700.000 og 800.000 kunder rammet. Ved 22-tiden søndag kveld var feilen, som ligger i en server i Oslo, funnet. Det er imidlertid uklart når problemene vil være løst. (©NTB)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.