KORTNYTT

Trondheim ikke skremt av EDB-oppkjøp

27. juni 2005 - 09:03

Trondheim kommune forlenger kontrakten med EDB Business Partner, som overtok kundeforhold til Trondheim kommune ved kjøpet av Telenor Driftstjenester i 2004. Kommunen har altså ikke latt seg skremme bort av nye eiere. Nåværende avtale utløper 31. desember 2005 og ny avtale har vært gjenstand for offentlig anbud.

Trondheim kommune har innstilt EDB Business Partner ASA som leverandør av IT-drift og utviklingstjenester for tre nye år, fra 1. januar 2006, med opsjon på to ekstra år. Samlet kontraktsverdi de tre første årene er forventet å bli om lag 225 millioner kroner.

EDB får ansvaret for drift av Trondheim kommunes sentrale og distribuerte data- og telefonisystemer. Avtalen omfatter også enkelte utviklingsprosjekter for å modernisere kommunens administrasjon, skriver EDB i en pressemelding.

Ementor Norge AS er underleverandør til EDB på servicedesk og skal kunne benyttes som underleverandør på enkelte tjenester, utviklingsprosjekter og utstyrsleveranser. Telenor er underleverandør til EDB på telefoni og stamnett. Endelig avtale signeres 6. juli, etter utløp av klagefristen for offentlige anskaffelser.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.