Tror på oppgang for nettmeglerne

Jiway, den virtuelle børsen, tror at handelsvolumet vil ta seg opp i 2001 på tross av turbulensen i bransjen den siste tiden.

Jiway, den virtuelle børsen, tror at handelsvolumet vil ta seg opp i 2001 på tross av turbulensen i bransjen den siste tiden.

Nedgangen på Nasdaq har ført til at antall transaksjoner på flere av verdens børser har falt.
Men Jiway er fortsatt optimister med tanke på fremtiden etter at det fortsatt er mye igjen før handelen på børsen deres virkelig tar av.


- Det faktum at online-trading ikke vokser slik som planlagt betyr ikke at volumet er synkende, sa Lynton Jones, administrerende direktør i Jiway, i går på en presentasjon ifølge Reuters. - Vi tror at volumet vil ta seg opp. Årsaken er enkel: Å handle online er ganske enkelt en mye enklere måte å handle aksjer på.

Jiway har ikke gått ut med noen tall som indikerer antall transaksjoner gjennomført i deres systemer, men mye tyder på at volumet er "moderat", ifølge Reuters.


- Vi hadde forventet en treg start, men alt går etter planen foreløpig, forteller Jones. - Den svake utviklingen til nettmeglerne vil ikke forandre planen vår om å gå i null først sommeren 2002. Tvert i mot vil vi øke markedsføringen for å utdanne "den lille investor.
Til toppen