Truls Berg fortsetter som DND-leder

Truls Berg ble i helgen gjenvalgt som leder for Den Norske Dataforening, DND.

Gjenvalget av 39-åringen, som til daglig er administrerende direktør i Divine Nordic, var enstemmig. Truls Berg har ledet Dataforeningen siden i fjor vår og tillitsvervet ble forlenget med ytterligere et år av foreningens landsmøte, som ble holdt i Oslo sist helg.

- Det er en stor tillitserklæring og et sterkt incitament for å gjøre en fornyet innsats for foreningen og dens 12.000 medlemmer i en utfordrende periode for våre medlemmer, IT bransjen og Norge som kunnskapsnasjon, sier Truls Berg i en pressemelding.

Dataforeningen er 50 år i år. Hovedmarkeringen av 50-års-jubileet vil skje den 24. november, med en jubileumsmiddag i forbindelse med årets Rosingfest.

- Foreningen har siden starten hatt en viktig rolle for utvikling av norske IT-profesjonelles nettverk og kompetanse, og denne rollen vil snarere styrkes enn svekkes i årene som kommer. Ingen i Norge har bedre forutsetninger til å virkeliggjøre politikerenes visjon om det innovative kunnskapsbaserte Norge enn våre medlemmer, og ingen vet bedre enn oss at i Dataforeningens velfungerende nettverk med tung faglig forankring fremstår vi som like sterke som det sterkeste ledd, sier han videre.

Den Norske Dataforening er et faglig nettverk som samler mer enn 12.000 profesjonelle IT-folk i ni distriktsforeninger. Organisasjonen står bak arrangementer som Rosingprisene, Software-konferansen, Edok, Høsttreffet og Yggdrasil.

Til toppen