Truls Berg og Torstein Thorsen til Fast

Divine-duoen Truls Berg (bildet) og Torstein Thorsen blir nytt radarpar i børsnoterte Fast Search & Transfer.

Divine-duoen Truls Berg (bildet) og Torstein Thorsen blir nytt radarpar i børsnoterte Fast Search & Transfer.

Fast Search & Transfer har ansatt Truls Berg som såkalt "VP Strategic Business Development" og Torstein Thorsen som "Senior Director Technical Sales", opplyser selskapet i en pressemelding onsdag.

Truls P. Berg er for mange kanskje best kjent som leder for Den norske dataforening, men han har lang bransjeerfaring utover det. Han har hengt sammen med Torstein Thorsen (avbildet t.h.) som erteris i en årrekke, blant annet kan de skilte med erfaring fra oppbyggingen av Sybase i Norge, Component Software og divine Nordic.

Berg vil initielt forsterke FASTs satsing i Norden med fokus på strategiske initiativer, og vil inngå i et team sammen med John Sviland og Henning Klemp. I tillegg til å jobbe mot FASTs nordiske kundebase, vil Thorsen også være med på å legge premissene for selskapets framtidige teknologibase og produktportefølje.

- Truls Berg og Torstein Thorsen bringer meget solid kompetanse til FAST, og vil være en viktig del av vår satsing framover, sier Fast-sjef John M. Lervik (bildet t.h.).

Thorsen kunngjorde forøvrig den 28. mai i år at han, Lasse Ruud og Shahzad Rana hadde opprettet selskapet WinSharp. Thorsen sier til digi.no i dag at hans nye jobb i Fast ikke behøver å bety et farvel til nysatsingen WinSharp.

    Les også:

- Vi har jobbet med WinSharp en fire måneders tid, Lasse og Rana har gjort en kjempejobb, og nå er vi litt i tenkeboksen om hvordan vi skal angripe den videre satsingen, sier Thorsen, som kan opplyse at han allerede har begynt i sin nye jobb hos Fast.

Til toppen