- Trygge Apple er en myte

Hacker-kjendis Charlie Miller kommer til Norge.

Charlie Miller
Charlie Miller
30. juli 2010 - 13:50

Den berømte Mac-hackeren Charlie Miller kommer til Norge.

Han blir det store trekkplasteret på Paranoia-konferansen i november, som arrangeres i regi av sikkerhetsselskapet Watchcom.

Dr. Miller har fem års fartstid fra den hemmelige etterretningsorganisasjonen NSA (National Security Agency) i USA, og jobber i dag som sikkerhetsekspert i konsulentselskapet Independent Security Evaluators.

Mest kjent er han nok som hackeren som knakk en fullt oppdatert Macbook under konkurransen Pwn2Own under CanSecWest-konferansen. Han har herjet i det som omtales som «hackernes VM» og vunnet en rekke pengepremier de tre siste årene.

Charlie Miller
Charlie Miller

Hackerkjendisen er en ettertraktet foredragsholder, ikke minst på grunn av hans ekspertise om svakheter i Apple-produkter.

Når han gjester Aker Brygge i Oslo til vinteren vil han prate om at sikkerheten i Apples produkter bare er en myte.

- Dette blir lærerikt for oss i Norge, særlig med tanke på hvor mange bedrifter som tillater synkronisering til iPhone, sier Watchcom-sjef Fred Habberstad i en pressemelding.

    Les også:

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.