Trygge navn fjerner bremseklossen for netthandel

En sikker og kjent betalingsform skal tilbys de som handler varer hos CoShopper. Andersen Consulting, Posten og DnB har sammen dannet Netaxept, og CoShopper er piloten.

Nicolai Prydz, skandinavia-sjef i nettbutikken CoShopper, peker på to ting som de største bremseklossene for netthandel; kundeservice og betalingssikkerhet.

Han er derfor svært fornøyd med at CoShopper er blitt piloten i et nytt betalings- og leveringsalternativ for kundene. Andersen Consulting, Posten og DnB har sammen lansert den nye betalingsformen Netaxept.

Denne er tryggere, mener Prydz.

- Nå får kundene 100 prosent sikker betaling pluss at varene blir levert rett hjem eller rett på jobben av en postfunksjonær med en bærbar betalingsterminal. Dette er kjent og trygt for folk flest, mange har betalt pizza på denne måten, sier han til digitoday.

Prydz trekker frem det gode gamle uttrykket "sikkert som banken", og mener at når bankene engasjerer seg så blir det mer troverdig for folk.

Han er også svært fornøyd med at CoShopper er piloten, altså den første nettbutikken, som får bruke Netaxept.

Frem til nyttår (eller i hvert fall de 1000 første pakkene) får gratis frakt av CoShopper. Varene blir levert senest etter fem virkedager (hvis det ikke opplyses om noe annet på nettsidene ved bestilling), enten hjemme eller på jobben eller på postkontoret om ønskelig.

Til toppen