BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tusen ganger raskere søk

Infoseek har kommet med en ny, raskere søkemaskin: infoseek ultra. Infoseek påstår at den nye søkemaskinen er opptil 1000 ganger raskere enn andre søkemaskiner på Internett.

Jens Kanden
22. aug. 1996 - 00:00

Infoseek, en av de kjente søkemaskinene på Internett, tilbyr nå en ny og raskere versjon infoseek ultra. De påstår selv at tjenesten er opptil 1000 ganger raskere enn andre søkemaskiner på Internett. Ultra har funnet over 80 millioner URL-er (Universal Resource Locator) og kan indeksere hele teksten i over 50 millioner URL adresser hittil, i henhold til Infoseek.

Infoseek ultra er den første og eneste sanntids indeks over Internett slik at brukere får informasjon som er oppdatert daglig, ifølge Infoseeks informasjon. Videre skryter Infoseek av sin nye supernøyaktige relevansrangerende søkealgoritme.

Det blir mye svulstige ord når markedsførerne får slippe til i brødteksten, men uformelle tester i digi:data viser en kjapp og nøyaktig søkemaskin. Nå kan skyldes dette sikkert at den splitter nye infoseek ultra har mye færre oppslag enne sine etablerte konkurrenter. Dermed blir det mindre belastning på Sun Enterprise Server 4000 som kjører tjenesten.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.