KARRIERE

TV 2 Interaktiv kutter i nyhetsovervåkningen

- Vi har ikke sagt opp noen, vi, sier Gunnar Stavrum til meldingene om kuttene i TV 2 Interaktiv. Men selskapet må uansett spare 17 millioner, noe som blant annet fører til nedbemanning på kvelds- og nattestid.

4. apr. 2001 - 16:17

Gunnar Stavrums nettsted TV2.no, som han selv er ansvarlig for, skriver at TV 2 Interaktiv skal si opp ni ansatte og fornyer ikke 16 engasjementsstillinger.

- Vi har ikke sagt opp noen, vi, bare så det er sagt, presiserer Stavrum overfor digitoday.no.

- Vi skal gjennom en prosess hvor vi vil tilby de ni nytt arbeid innenfor TV 2 Interaktiv. Avhengig av utfallet av den prosessen, ser vi på hva vi skal gjøre, sier han til digitoday.no.

- Når det gjelder engasjementsstillingene, er det helt korrekt at de ikke blir fornyet. Det dreier seg om engasjement helt ned til én måned eller to, sier han og opplyser at de 16 engasjementene inngår i 104 årsverk som til nå har stelt med Internett, TV 2s tekst-TV og mobile tjenester i selskapet.

Han mener det blir svært viktig for selskapet å innføre streng kontroll med overtid, reiser og vikariater.

- Vi har hatt flere folk enn det vi har klart å forsvare gjennom bannerannonsesalg. Vi har likevel de folk som trengs for å holde tjenesten oppdatert. Men det vil uansett redusere mengden stoff vi produserer per i dag, sier han og presiserer at de har langt flere visninger enn det de greier å selge ut på tv2.no.

Derfor er han av den oppfatning at det ikke gjør så mye å redusere volumet av saker som blir produsert. Det sparer kostnader, samtidig som det ikke går utover inntektene, hevder han.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.