TV 2 kutter prisen på tlf-søk fra mobil

TV 2 Interaktiv har nå kuttet prisen på mobile katalogsøk i TV 2-katalogen.

TV 2 Interaktiv har nå kuttet prisen på mobile katalogsøk i TV 2-katalogen.

Prisen på mobile katalogsøk i TV 2-katalogen 1984 er blitt kuttet fra fem til tre kroner. TV 2-Katalogen 1984 hevdes dermed å tilby Norges billigste nummersøk på sms.

Bruken av nummer og adressesøk via sms har vokst eksplosivt de siste årene og utgjør nå over 150 millioner kroner i året. Mer enn 100.000 sms søk tikker daglig inn hos de mange tilbyderne av tlf-søk. TV 2 Interaktiv mener derfor tiden nå er inne for å senke prisen for forbrukerne.

Mobilsjef Morten Holst understreker at markedet for katalogsøk via mobil kommer til å fortsette å øke i volum, men at TV 2 Interaktiv samtidig forventer et prisen på tlf-søk kommer til å fortsette nedover.

- De aktørene som ønsker å overleve i dette markedet må være forberedt på å klare seg med stadig lavere marginer, samtidig som brukerne kommer til å etterspørre bedre og mer avanserte tjenester på sin mobil, sier han.

TV 2 Interaktiv lanserer mobile kart sammen med prisnedsettelsen. Ved å sende koden «kart» og telefonnummer til 1984 får man en bildemelding med adressen merket av i to kartutsnitt, også denne tjenesten til 3 kroner.

TV 2-katalogen 1984 produseres i samarbeid med mTouch og tilbyr kart, person og bransjesøk på mobil og internett. Etter å ha senket prisen og lansert mobile kart, har TV 2 Interaktiv ingen planer om å ta en pause i utviklingsarbeidet. Posisjonering og søk etter varer og tjenester i nærheten av der mobilbrukeren står er neste produkt som venter på lansering.

Til toppen