TV 2 og A-pressen prater om nettet

TV 2 satser mer penger til TV 2 Interaktiv samtidig som Kåre Valebrokk har samtaler med blant annet A-pressen om internettsamarbeid på lokalplan.

TV 2 satser mer penger til TV 2 Interaktiv samtidig som Kåre Valebrokk har samtaler med blant annet A-pressen om internettsamarbeid på lokalplan.

TV 2 har en lang rekke Internett-baller i luften. TV-selskapet kjøpte opp de fleste aksjene i Net 2, som nå heter TV 2 Interaktiv. Tidligere økonomiredaktør i TV 2, Gunnar Stavrum, skal bli redaktør for denne satsingen. TV 2 eier 88 prosent av aksjene i TV2 Interaktiv, mens Aftenposten/Schibsted eier de resterende 12 prosentene.

Dette skal være grobunnen for TV 2s satsing på nettet hvor tyngden skal ligge på vertikale portaler og en hovedportal som konsernet er stolt av, nemlig tv2.no.

Blant de vertikale portalene er blant andre Go To Gate, som er det nye navnet på TV 2 og Schibsted-avisene VG og Aftenposten sitt reisemagasin Nettreiser. Her skal redaksjonelt innhold smelte sammen med kommersielle tjenester.

Det vil komme med en lang rekke slike tjenester etter hvert. Når det gjelder portalen TV2.no skal denne bygges kraftig ut og har tatt mål av seg til å bli en av de to- tre store portalene i Norge.

Hvor veien vil gå videre for TV 2 Interaktiv, som er eierselskapene til TV 2s nettengasjementer, vil bli avgjort på et styremøte den 21. juni.

Når det gjelder innhold har TV 2 valgt å samarbeide mye med VG og Schibsted. Men administrerende direktør i TV 2 Kåre Valebrokk fortalte på presentasjonen av kvartalsresultatene mandag at selskapet antagelig vil samarbeide med ytterligere flere aktører.

- VG og TV 2 har en veldig lik kultur og passer godt sammen. Det vet jeg for jeg har jobbet i VG. Men for eksempel A-pressen kan være en interessant samarbeidspartner for oss siden selskapet har en meget god lokal tilstedeværelse. Vi har fortløpende samtaler med A-pressen om dette, avslører Valebrokk.

Les mer om TV2 og nettet her :


TV 2-web i støtet
Gunnar Stavrum skal lede TV 2 Interaktiv
TV 2 forutså bråket om nyhetskiosken
Aftenposten pumper penger inn i nettsatsingen
Historisk Schibsted-samarbeid på reiseliv

Til toppen