KARRIERE

TV 2-profil går til Microsoft

Hun tar over ansvaret for kommunikasjon.

Christine Korme er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Microsoft Norge.
Christine Korme er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Microsoft Norge.
14. jan. 2010 - 09:39

Den erfarne journalisten Christine Korme er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Microsoft Norge.

Korme kommer fra TV 2, der hun de siste 17 årene har blitt et kjent ansikt både som nyhetsanker og reporter.

Stillingen som kommunikasjonssjef i Microsoft har vært lyst ut siden Eirik Lae Solberg gikk tilbake til politikken i fjor høst.

- Det var svært mange søkere til stillingen, så vi har virkelig hatt anledning til å velge blant gode kandidater. Vi tror Christine vil passe godt inn hos oss – og hun har en journalistisk erfaring og en teknologisk nysgjerrighet som vil gjøre henne til en betydelig ressurs, sier Hege Skryseth, administrerende direktør i Microsoft Norge i en pressemelding.

Christine Korme er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Microsoft Norge.
Christine Korme er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Microsoft Norge.

Skryseth tok selv over sjefstolen i programvareselskapets norske avdeling så sent som ved årsskiftet.

IT-bransjen er kjent for en skjev kjønnsfordeling, men Microsoft går nå i bresjen ved å ansatte to kvinner i lederkabalen på kort tid.

- Jeg har hatt 17 fantastiske år i TV 2, men nå ser jeg veldig frem til å begynne med noe nytt. Microsoft er på mange måter en del av sentralnervesystemet innenfor IT-bransjen og er et foroverlent og kreativt selskap. Til tross for at IT-næringen allerede er Norges tredje største næring er bransjen i vekst – og jeg gleder meg veldig til å være en del av dette. Jeg vet at jeg vil komme til å jobbe med svært engasjerte og faglig dyktige kollegaer, så jeg ser virkelig frem til første arbeidsdag 1. februar, sier Christine Korme, påtroppende kommunikasjonsdirektør.

For folk flest er hun best kjent som nyhetsanker på TV 2, men Korme har også vært korrespondent i Washington og programleder i Tabloid. Hun ar også jobbet i NRK radio, blant annet Dagsnytt 18.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.